Κριτικές για Skincell Advanced

 • Δημήτριος
  Γεια σε όλους. Το Serum Skincell Advanced έχει ευχάριστο άρωμα και απαλή υφή. Χρησιμοποιούνται παρά τα κονδυλώματα του λαιμού, εξαφανίστηκαν εντελώς σε μόλις 30 ημέρες. Το χρησιμοποίησα 2 φορές την ημέρα, το αποτέλεσμα είναι απλώς μια βόμβα, εγώ ο ίδιος δεν το περίμενα από τη θεραπεία.
  Skincell Advanced
 • Δήμητρα
  Χρησιμοποίησα τον ορό skincell advanced για να απαλλαγούμε από τα τυφλοπόντικα στο δέρμα μου. Ο σημαντικός, επίσης ορατός τυφλοπόντικας εξαφανίστηκε εντελώς εντός 2 μηνών. Είναι καλό που γύρισα πίσω στη διαδικασία, πίστευα επίσης στην επίδραση αυτής της ουσίας. Συμβουλεύω όλους, δοκιμάστε και εφαρμόστε.
  Skincell Advanced
 • Σοφία
  Είπα στον άντρα μου να θεραπεύσει τα κονδυλώματα στο δέρμα μου. Σκέφτηκα ότι μια άλλη κρέμα θα μπορούσε να τα καταργήσει, ενώ σας έπεισα να το χρησιμοποιήσετε. Εξαφανίστηκε μετά από 7 ημέρες. Έχουν περάσει 20 ημέρες από τότε που χρησιμοποιώ τον ορό Skincell Advanced, τα κονδυλώματα είναι απλά μπιζέλια.
  Skincell Advanced
 • Ευαγγελία
  Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, άρχισα να αναπτύσσω δερματικά προβλήματα. Ο γιατρός είπε ότι όλα ήταν εντάξει, αλλά αυτή η εικόνα δεν με έκανε ευτυχισμένο. Με τη συμβουλή ενός φίλου, αγόρασα τον ορό Skincell Advanced και μετά από ένα μήνα δεν υπήρχε τίποτα από τα σημεία και τα κονδυλώματα. Σας συμβουλεύω.
  Skincell Advanced
 • Ιωάννα
  Είχα έναν πολύ άσχημο τυφλοπόντικα κοντά στη μύτη μου. Πάντα το μισούσα, ακόμη και πήγα στον χειρουργό για βοήθεια. Αλλά ο γιατρός με συμβούλεψε να αρχίσω να δοκιμάζω τον ορό Skincell Advanced. Σε μόλις 2 μήνες ξεφορτώθηκα μουλάρια στο πρόσωπό μου χωρίς χειρουργική επέμβαση. Έμεινα έκπληκτος με το αποτέλεσμα.
  Skincell Advanced
Βαθμολογία χρηστών Skincell Advanced
4.5
22